Hyde Park > Przywitaj się
Bry bdzień by ASMODAT
[Yossarian]:
Gryniu, WI wykastrowana? :rotfl: chyba nie grales na tej mapce w trybie CQL (duzy konkłest = 5 flag^^), ankiete powiadasz... Óczywiscie Sir! :piwo:
sgt.PifPaf:
eee - to są jeszcze jakieś inne mapy w BF3? Bo ja znam tylko te dwie :rotfl:
I jeszcze jakąś inną sobie przypominam z czasów kiedy grałem- tfuuu usiłowałem się przemieszczać w tej grze na sprzęcie z wymaganiami poniżej minimalnych - taka z magazynami, halami fabrycznymi, barakami.
Jak grupa podejmie decyzję o wprowadzeniu jakiejś nowej mapki - będę zadowolony - w końcu poznam coś innego. Jak nie też, przynajmniej znam już te dwie mapki i nie gubię się już zbyt często w terenie
A na innych serwerach jakoś grać mi się nie chce - za dużo dzieci chcących wygrywać za wszelką cenę.
Krop.:
--- Cytat: Pangrys w 26 Lutego 2012, 17:15:27 ---Asmodat. Gdzieś mi się nie podoba, to tam nie idę. Proste, nieprawdaż ??
Masz mnóstwo serwerów z mnóstwem zakazów i nakazów, zawsze możesz tam pograć, nikt ci tego nie zakazuje. Nie używamy cheatów, gramy broniami , które do gry wprowadził twórca gry.
--- Koniec cytatu ---
Ja właśnie zrozumiałem, że jest wykopywany za granie bronią, którą wprowadził twórca gry, bo tak.
Pangrys:
Ja go nie kickowałem, więc nie wiem ocb.
ASMODAT:
--- Kod: ---Wake Island ... Najgorsza mapa z całego B2K, wykastrowane coś co kiedyś było najlepszą mapką w BF.
--- Koniec kodu ---
To właśnie WI w BF2 był wylęgarnią snajperów, w BF3 siedzą oni na Rushu, a na CQL to niemal niespotykane.
Sam nadal pamiętam niemal wszystkie sztuczki, i polecam sobie przypomnieć: http://www.youtube.com/watch?v=HooWq_KyGYk
Więc to bardzo dobrze, że nie ma tych leżących złomów, których i tak bez bugów nie dało by się oprogramować.
Najgorsze były "potrafiące się cofać" jety i glitch na punkcie B, gdzie można dostać się takowym.
Jedyne co w WI jest nie tak, to natychmiastowe wybuchanie samochodów po przejęciu flag A,B,D,E. Skala jest niemal identyczna jak przy 1942 (pomijając niezatapialność lotniskowca) i jest to najmniej "zbugowana" mapa ze wszystkich, bo i nie ma tam nic, co mogło by iść nie tak. Więc myślę że opiania taka jest nieuzasadniona.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej