Serwery Grupy BroWar > Pytania i interpelacje

the consequences of rudeness

<< < (3/6) > >>

Staaary80:
BAN BAN BAN, jak się posypią może będzie coś lepiej, byleby adminki działały normalnie.

Jonnika don't worry about posting in english, most of us know it, so feel free to write.

Pangrys:

--- Cytat: [Yossarian] w 28 Lipca 2010, 20:24:23 ---mam nadzieje, ze bedzie mozliwosc stawiania wnioskow oraz dyskusji na temat zasad na serwie.

--- Koniec cytatu ---
Tu masz taki dział do takich pytań http://www.forum.grupabrowar.pl/index.php/board,12.0.html
I tak apropo`s .
Yoss jesli chcesz egzekwować jakiekolwiek zasady to sam ich się trzymaj . Nie wytłumaczeń, bo ja tylko na chwilę ...
Baserape to baserape, dlatego proszę Was o pilnowanie też swoich zachowań. Wyznaczajmy poziom a nie równajmy do niego .

[Yossarian]:
Chwila, chwila, do tamtego momentu gdy zaciukalem Ronian w bazie, nikt mi nie wspominal, ze to zakazane :o poza tym, moge napisac...: nie widzialem zasad serwa na ekranie podczas gry...

Pangrys:
Nieświadomość prawa nie chroni przed konsekwencjami ... :P
Sam dobrze wiesz że tam jest baserape bo nieraz było o tym mówione na Mumble.

PS
Uaktualniłem zasady o mapki Baserape

paranoyia:
Witam Panowie.
Tak czytam ten temat i własnym oczom nie wierzę..
Zacznijmy od początku, a więc od przeprosin za baserape, który nawet moim zdaniem był... konfliktowy - gdyż na serwerze przebywało raptem 8 osób, więc o jakiejkolwiek grze (port valdez conquest) nie było nawet mowy. Uważacie, że jeżeli wyskoczycie na środku mapy z czołgu który ma np. 20HP to przeciwnik nie ma prawa go naprawić i przejąć? Toż to baserape! Ten czołg nie pojawi się za chwilę w bazie! Pójdźmy dalej! kita po Was też nie można podnieść! Kicka mu.. albo bana. A co - macie władzę? Wy tu ustalacie prawo.

Iron (PifPaf) sam często z nami grałeś klanówki i wiesz, że jeepy araby, zdobyczny sprzęt.. to wszystko jest dla nas podstawą.. My tak po prostu gramy. Więc Twoje bronienie się regulaminem tylko po to by następnego dnia zdobyć prefiks "Browar" przy nicku i walka z HA jako tym największym złem jest co najwyżej śmieszna. Nie krytykuję Cię. Po prostu piszę co o tym myślę. Ja to nazywam "po trupach do celu". Miejmy nadzieję, że cel uświęci środki w Twoim przypadku.

Jeśli uważacie, że banowanie każdego kto chociaż raz popełnił błąd jest najsłuszniejszym wyborem, proszę bardzo.
Iron zna naszego TS'a, niech wpadnie po PBGUID'y. Sam osobiście je przekaże, by powklejał nam permy i miał kolejne trofea na swojej liście.

Scena BF'a od lat niezmienna, mimo nowych grup dalej tworzy się klimat wzajemnego szczucia na siebie, szukania sobie wrogów. To jest Polska właśnie.

Pozdrawiam. Dobrej nocy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej