Serwery Grupy BroWar > Pytania i interpelacje

the consequences of rudeness

<< < (4/6) > >>

eXil:
Witam

Co do incydentu z kradnięciem helki z bazy fakt faktem miało miejsce, wiadomo każdemu może się zdarzyć tym bardziej w nocy kiedy na serwie jest max 10 osób. Ale to z TS'em PifPaf to przesadziłeś troszeczkę, wibiłeś do nas i pierwsze twoje słowa "Panowie co wy kur*a odpierdal*cie" i w tym momencie każdy sie domyśla jaki był finał tej rozmowy, nie każdy chciał aby tak sie skonczyło. Co do kick'a z serwera to dzisiaj dostałem chyba z 7 razy ;/ Jeśli nie chcecie żebym grał na Waszym serwie to dajcie mi bana, tylko pytanie dlaczego? Incydent z helką czy za niezbyt przyjemną rozmowę na TS? Nie gram na haxach ani innych śmieciach, baserape też w gre nie wchodzi. Zastanówcie sie, było mineło

Pozdrawiam

Pangrys:
Pozwolisz że zacytuję ...
"... ssij pałę, stary pomidorze ..."

Nie chodzi już o baserape, to jest załatwiane kickiem ale o brak kultury. I tylko o to ...
Kikcka dostałeś 3 razy ( tak wygląda z logów)

sgt.PifPaf:
- jacy się grzeczni zrobili
- a jacy wrażliwi
- i przy okazji ciut zmyślają

1. nikt z nas nie miał do was pretensji o przejmowanie pojazdów na mapie tylko o włażenie z buta do naszych baz i stealing
2. pierwsze słowo które zaliczam do obraźliwych padło na TSie z ich ust po moim ...gracie jak nooby pomimo iż wcześniej wam mówiłem jakie są tu zasady i prosiłem o ich przestrzeganie bo admin pilnuje... - czyli spierdalaj. Widocznie usłyszeli lub skojarzyli tylko słowo nooby - reszta jest nie istotna. Po co komuś jakieś zasady, regulaminy ? Oto Polska właśnie przynajmniej wg. co niektórych wyznających moralność Kalego. Bo Kali kraść może ale jak Kalemu ktoś coś zrobi to... olaboga.
3. to jest serwer ffa i grają tu różne osoby w tym takie dla których celem są staty i k/d ratio a stealing po prostu psuje im cały fun (abstrahując o sensie gry dla statów  ;) ) - jak sami widzicie serwer Browarów jest wieczorami pełen  ludzie tu wracają pomimo iż do najlepszych pod względem technicznym przecież nie należy. Po prostu wiedzą , że jest tu ktoś kto pilnuje zasad. I odpowiada im to...

A ja was kuźwa na mumblu broniłem - bo tu za zauważony baserape i stealing w podboju leci automatycznie kick a później ban. Polecieliście kiedyś ? Grzeczność wymaga aby gość w obcym domu przestrzegał zasad domowników. Wtedy jest mile widziany. Tak trudno to zrozumieć ?

tyle tytułem wyjaśnienia...

I żeby dzwońcom udowodnić ze nie robiłem tego jak to ładnie określili "po trupach do celu"... - IMO oceniacie to własną miarą.

Z dniem dzisiejszym rezygnuje ze statusu BroWara, zdejmuje tag i gram z BroWara'mi dalej bo są świetną, dojrzałą  paczką która jeszcze nigdy odkąd ich znam nie postąpiła tak jak HA na TS'ie. Faktycznie wyszło dość głupio i podejrzanie jednego dnia kandydat a drugiego po "przygodzie" na TS'ie już [BroWar]. Mogliście odnieść takie wrażenie -przyznaje. Choć powiem wam szczerze to że mam Browara przed nickiem nic dla mnie w grze nie zmieniło. To tylko czy raczej aż - świadectwo akceptacji danej osoby przez grupę innych osób - dla mnie niezmiernie cenne i zaszczytne. Ale nie po trupach do celu... o nie, nie jestem z PiSu  ;)

na koniec
Dla mnie baserape, stealing czy inne nieczyste zachowania w grze są do przełknięcia- z reguły wystarcza ostrzeżenie lub kick na kilka minut. Ale nie zachowania które w gronie normalnych ludzi uchodzą za obraźliwe. A tak Exilku się na TS'ie zachowałeś. Dzieli nas zbyt duża różnica wieku abym mógł to potraktować z przymrużeniem oka.
Przyznam też , ze włażąc drugi raz na TSa z tym samym problemem byłem już dość wkurzony i zmęczony tą całą sytuacją.

[Yossarian]:
Ja ciebie bardzo przepraszam ale co Ty PafPif pitolisz o rezygnacji :admin: Taga spolecznosci nie dostales za kablowanie czy co tam sie uroilo komus pod czuprynka... Marudzisz jak stara baba na dozynkach i to Twoja nagroda!  :piwo: Takze troszke wyluzuj i uzyj funkcji 'edit'  :browar:

edit:
PafPif ale Ty to tak marudzisz, ze do zarzĄtu tego b...ractwa wezma ciebie i wtedy bede rozumial dokonale Twoje zaklamanie i polityczne inspiracje :rotfl: wez mnie na swojego zioBre :-* przydam sie napewno, moge zawsze jakoms swinie komus podlozyc, zeby wyrzej siedziec 8)

:piwo: :rotfl:

sgt.PifPaf:
Niektórym trzeba jak to mówił prezes pokazać, że czarne to czarne a białe to białe czy jakoś tak  ;D
Oceniają własna miarą jak napisałem - dla nich (jak co u niektórych polityków) wszystko co nie zgodne z ich tokiem myślenia , postępowania czy jakiegoś wyimaginowanego kodeksu świadczy tylko o działaniu przeciwko nim.

- przecież wg nich jasne jest to, że pokłóciłem się z nimi celowo aby zostać BroWarem,
- miałem pretensje o nie przestrzeganie zasad a w gruncie rzeczy chodziło mi o to że ukradli mi helkę ( jakbym potrafił tym latać  ;) )
- mieliśmy do nich "wąty" o to ze wsiadają do porzuconych pojazdów chociaż nikt nigdy im tego nie zarzucał
- na innych serwerach kradną i nic się nie dzieje wiec o co Ci chodzi (oryginalny tekst ich tłumaczenia)
itd, itp

Trzeba im jakoś uświadomić, że się mylą. A ja naprawdę czułem się wśród Was tak samo świetnie jako gość na mumblu i w grze jak i jako kandydat a później BroWar. O rezygnacji napisałem aby im uświadomić, ze nie jest tak jak myślą. Zmienić diametralnie zdanie o HA, pokłócić się z nimi - tylko po to aby zostać BroWarem -  śmieszne. I  żałosne.

W sumie na tyle śmieszne i żałosne, że nie zdejmę taga BroWar sprzed nicka.  
wkurzony niesprawiedliwą oceną - poniosło mnie... przepraszam

Sami wiecie, że wcześniej o HA pisałem i mówiłem w samych superlatywach, że przedstawiałem ich wszystkim jako naprawdę świetnych ludzi. Tym bardziej jest mi przykro w chwili obecnej.

acha Paranoyia - to chyba Raven, A Raven to zawsze był fajny gość tak jak Miczel.
to, ze broni swoich - to IMO naturalne

dla mnie eot

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej