Serwery Grupy BroWar > Pytania i interpelacje
the consequences of rudeness
djDziadek:
PifPaf - twoje szczęście z tym tagiem, już miałem dzwonić po chłopaków co by się do ciebie przejechali :D, niestety animozje po odejściu z klanu (grupy, czy jak to tam zwać) animozje się nasilają, dlatego właśnie powstała grupa BroWar z takim zastrzeżeniem wieku jakie jest, jesteśmy ekipą ludzi dorosłych (po dacie urodzenia :P) i kiedy mamy ochotę po rozrabiać - rozrabiamy, kiedy po świrować - świrujemy, ale nie lubimy dziecinady, obrażania się, fochów i chorych pretensji, jeśli koledzy z HA pokarzą że mają jaja i potrafią przygiąć kark a nie srać wyżej niż mają czubek głowy, może - powtarzam MOŻE pogadamy.
Za dużo świadków było w grze aby takie teksty przeszły płazem.
Sorry panowie, temat HA uważam za zamknięty, jeśli macie jakieś uwagi (panowie z HA) czekam na PW, i też bez chamstwa bo OUT.
Mirek78:
Mam pytanie czy ten cytat jest z naszego serwera (odnośnie pomidora)nie ważne czy na v-ce czy czacie?? Jeśli nie,pkt. o braku kultury osobistej nie obowiązuje i bana nie powinno być . Chyba że komuś jednak podobają się stare czasy "moja piaskownica..."
sgt.PifPaf:
nie jest z TS'a HA - i żadnego świadka zdarzenia poza HA nie było a wątpie aby się przyznali
za to zgłoszeń o baserape ludzi z HA na naszym mumblu było sporo ale żadne konsekwencje ich nigdy nie spotkały (tak po znajomości).
Jonikka:
yossi asked me today why i play with you guys every day when there are infinite possibilities...
well.. there is a sense of responsibility to the rules shown in the console line... and i know that we all agree to them with out any excuse, and when some one pisses you off you go get his blacha, or scream, or disconnect like POMSKI always does, but rules are here to stay, and if we don't apply them ourselves and enforce them on others no one would be left playing on this laggy server... the HELL with cheaters and the HELL with baserapers...
that is why i play with you guys... :piwo:
[Yossarian]:
http://www.youtube.com/watch?v=ykxt8sxeI5A
Parówkowym Skrytożercom, Mówimy NIE!
zasady sa po to zaby ich przstrzgac! toćka!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej