Hyde Park > Przywitaj się
Witam.
jazoncq:
Dzieńdobrywieczór.
Mam na imię Michał, rocznik 1982. Czyli prawie osiemnaście lat ;) Od października ubiegłego roku jestem szczęśliwym mężem, w chwili obecnej staramy się o małe jazonki. No, może nie w tej chwili, bo zona w pracy...
Jestem wrocławianinem, choć już nie mieszkającym w samym mieście, a jakieś 500 m dalej. Studiowałem dziennikarstwo, zdarzyło się również pracować w gazecie, jednak młodość ma swoje pomysły i zostawiłem to gdzieś z tyłu. Do dziś żałuję, bo zajmowałem się żużlem, dyscypliną, którą kochałem. Komputer jest moim hobby, gry w czołówce. Football manager, BC2, Day of Defeat (source również) - grałem kiedyś w klanie Warlocks, taki drugi skład 4 Witches, jednak grali tam sami skandynawowie i ich angielski przez mikrofon brzmiał jak mój fiński. Nie dogadywałem się podczas gry :P
Na koniec suche fakty:
Pracuję, żonaty, katolik, konserwatywny liberał, posiadacz psa rasy posokowiec bawarski. Nienawidzę płaczących i wyzywających od noobów i lamerów małolatów, dlatego wpadłem do Was. Mam nadzieję, że współpraca wypadnie nam krwawo / pomyślnie.
Pozdrawiam.
PS.
Na każdym zdjęciu wyglądam głupio, więc wolę w kapturze. Taki groźny. Gołąb.
[Yossarian]:
Strzalka, tfu :piwo: Jazon ;)
sgt.PifPaf:
--- Cytat: jazoncq w 29 Lipca 2010, 14:10:16 ---Dzieńdobrywieczór.
--- Koniec cytatu ---
Witajcie kumie :)
--- Cytat: jazoncq w 29 Lipca 2010, 14:10:16 ---... Football Manager ...
--- Koniec cytatu ---
może mi wreszcie ktoś wytłumaczy dlaczego moja drużyna w Fifa 2010 Football Manager dostawała regularnie w dupę i to tak, że w zemście poszedł deinstall :rotfl:
--- Cytat: jazoncq w 29 Lipca 2010, 14:10:16 ---Pracuję, żonaty, katolik, konserwatywny liberał
Nienawidzę płaczących i wyzywających od noobów i lamerów małolatów
--- Koniec cytatu ---
o! nie wiedziałem, ze to też trzeba ;)
Ja też pracuje, ale jestem jak Zagłoba - tego no jak to nam Pan Sienkiewicz pisał - wszelkiego kawalerstwa ozdoba ;D
a co do noobów i lammerstwa u nas ci tego dostatek, problem w tym, że najczęściej sami na siebie tak mówimy...
[Yossarian]:
PafPif lamo jedno oc grac :piwo: :gun i Ty JazonQ :gun :browar:
djDziadek:
--- Cytat: jazoncq w 29 Lipca 2010, 14:10:16 ---Nienawidzę płaczących i wyzywających od noobów i lamerów małolatów, dlatego wpadłem do Was.
--- Koniec cytatu ---
No to jak pograsz ze mną i z Apofim - to się tego nasłuchasz (zwłaszcza o nas na wzajem - buuuhhhhhaaahahah) - ale u nas w zasadzie każdy płacze, więc nikt nie robi z tego afery, witamy Cię małolacie i miłej zabawy w naszym gronie :)
Aha a wpisowe to już było????? :piwko: :piwko: :piwko: :piwko: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej