Hyde Park > Przywitaj się

Witam.

<< < (2/3) > >>

Tobiasz:
Jestem noobem! Mam nadzieję, że na starcie się do mnie nie zrazisz, że wyzywam od noobów (siebie oczywiście  ;D ).

apofi5:
Siema z racji zamieszkania mogę przyjąć  :piwko: :pijemy: :piwo: wpisowe z Pomskim

jazoncq:
Mości panowie. Jako że wybyć musiałem, by ojcu swemu zegarek zakupić ( z racji urodzin, które to obchodzi dnia dzisiejszego), odpowiadam z tycim, niby skill mój w bf`ie, poślizgiem. Dziękuję Waszmość za sympatyczne powitanie i odpowiadam na postawione wcześniej pytania.
Po pierwsze primo - mnie nie denerwuje bluzganie na siebie per noobie. Mnie denerwują te małolaty, które grę przenoszą do relacji kumpel - kumpel. Za fraga w czapkę dać komuś?
Tobiasz, może ty noobem jesteś, ale ze mną, lamerem szans nie masz. Gwarantuję teamkilla. Sam siebie. Nożem. Przebijesz?  :rotfl:
Apofi5, ja browarny średnio jestem. Wolę coś mocniejszego, choć w upalne dni zimne piwo lepsze niż niejedno spocone damskie ciałko.
W sobotę jadę do Zakopanego. Mam nadzieję, że żona pozwoli wieczorami pykać mi na laptopie :P A jak nie, to będę was gnębił na forum.

Pees
Komunikujecie się przez Mumble?
Idę pomóc szykować kobiałkom kolacjęuroczystą. Ale pogram dzisiaj.

[Yossarian]:
we waiting for :gun :browar:

Gelert:
również witam kolejnego nooba w tym miejscu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej