Ja osobiscie lubie, gdy kino mnie relaksuje.
Yossi każdy lubi
Spokojnie, ja wyraziłem tylko swoje zdanie, w żadnym wypadku nie miał to być żaden pstryczek w Twoja stronę, czy filmów, które lubisz.
Każdy człowiek ma swój gust i może polecać innym wszystko to co uzna za stosowne, a czy ktoś to obejrzy, czy nie to jego własna sprawa. Nie krytykowałem Twojego gustu, tylko te filmy, choć wiesz tak prawde mówiąc to nie była żadna krytyka.
Także lubie filmy sensacyjne, ale muszę niestety stwierdzić, że te wszystkie amerykańskie produkcje w stylu, szybkie gonitwy, strzelaniny gdzie z jednego magazynka mozna walić cały film, wybuchy, itd. wszystko na jedno kopyto z kosmetycznie zmieniona fabułą już mi się po prostu przejadły.
No, ale jeśli ktoś ma ochotę to ja nie twierdzę, że to xle, bo sam nie raz takie filmy widziałem i mi się podobały. Po prostu te filmy wydają mi się już po prostu wtórne, ale to nie znaczy, że ich nigdy nie obejrzę
Dlatego mam nadzieję Yossi, że nie wziąłeś moich trochę kąśliwych uwag osobiście, bo nie były one kierowane pod Twoim adresem
A Restrepo warto obejrzeć, jak ktos lubi wojenne klimaty to na pewno nie będzie zawiedziony