Hyde Park > Strefa Wolna

Battlefield Bad Company 2 Vietnam

<< < (23/25) > >>

Staaary80:

--- Cytat: [Yossarian] w 26 Stycznia 2011, 16:06:06 ---Najczescie sa oglaszane wydania dema lub bety - jeno: trza obserwowac  ;D a nie wszyscy to robimy  :pijemy:

--- Koniec cytatu ---

Nie zawsze i nie dla większości nowo wychodzących gier, a już z pewnością nie na PC.

Jonikka:
and that is why Grysh deleted my links to torrent and rapidshare sites  :o

Miki111:
http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/co;grozi;nam;za;sciaganie;plikow;z;internetu,212,0,248532.html

Duqq:

--- Cytat: Jonikka w 26 Stycznia 2011, 19:05:26 ---and that is why Grysh deleted my links to torrent and rapidshare sites  :o

--- Koniec cytatu ---

Haha chyba tak ;) Swoją droga Niko kolego, jakbyś był taki dobry podałbys jeszcze raz ten link do filmu? Bo wtedy od razu go nie ściągnąłem, a jak chciałem to był już skasowany :)

Ehhh gdzie te czasy, kiedy miało się na kasecie do Commodore 20 gier, które kupowało się legalnie w sklepie komputerowym, a kasety leżały na wystawie :)

Co do wojny PC vs konsole to nigdy tego nie rozumiałem. Ja tam lubie grać zarówno na PC jak i na Playstation. Tekken, Heavy Rain, Gran Turismo, Metal Gear Solid, a i takie starusieńkie cudeńska jak Spyro the Dragon, czy Crash bandicoot, żeby wymienic jedynie pierwsze z brzegu. Tych zajebistych gier nie ma i nigdy nie było na PC. Zresztą są gry w które gra mi się lepiej na konsoli jak np.: FIFA, platformówki, TPP jak Tomb Raider, czy bijatyki.

Za to jako, że jestem fanem strategii typu Total War, Civilization, czy wszelkich przygodówek to i doceniam PC-ta. Zresztą FPP także grywalne jest jedynie na PC.

Kazda platforma ma swoje wady i zalety, ale żeby prowadzić z tego powodu jakąś wojnę to trzeba mieć po prostu kompleksy. tak mi się wydaje.

Wkurza mnie tylko, że z pwoodu iż teraz większość gier wychodzi zarówno na PC jak i konsole, w stosunku do gier na PC są stosowane różne uproszczenia. Widac to chociażby po BC2 w które gramy, ale i w wielu innych grach. I o ile DICE w BC2 na PC wprowadziło jeszcze kilka zmian względem edycji konsolowych o tyle w innych grach producenci często robią konwersję praktycznie 1 do 1 i jest kaszana.

No, ale takie zycie nic nie poradzimy na to, że na konsole się sprzedaje kilka razy więcej gier niż na PC, a zyski z ich sprzedaży są o wiele wyższe.

apofi5:
czy ktoś może zna powody z których ta sama gra na PC kosztuje 100zł a na konsole 200-300zł ,konsole aż się proszą o rynek piracki ^-^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej