Hyde Park > Strefa Wolna

Battlefield Bad Company 2 Vietnam

<< < (2/25) > >>

Ramka:
Jeśli EA podejdzie do tematu cheaterow tak samo jak w BC2 ( a nic nie wskazuje by coś w tym temacie robili ) to mam ich w bardzo głębokim poważaniu.

Tak jak ostatnio pisałem zmieniłem system i postawiłem 2 kopie BFBC2 na swoim kompie, zmieniałem foldery z grą i odpalałem BC2 na przemian by sprawdzić gdzie jest zapisywane info jak ma się odpalać BC2 (z płytą czy bez).
Wczoraj po 2 dniach gry nagle PB wywalił mnie z gry i dostałem olśnienia że przez DWA dni grałem na kopii z nie aktualnym PB.

Powiedzcie mi jak PB może kontrolować cheaterow skoro można grać tyle czasu z nieaktualnym PB????????????

W/g mnie to stado ignorantów skoro mają takie podejście do swojego produktu !!!
A ja mam kupować ich produkt i po krótkiej grze wywalić do kosza bo nie są w stanie nas ochronić przed stadem oszustów?????
Gra we własnym gronie odpada przez lagi, narzędzi administracyjnych nie dali by sprawdzać czy "koleś" gra normalnie czy ma odpalone xx programów z cheatami.

Generalnie uważam że BC2 mimo że jest pomyślane fajnie to cała oprawa gry jest z głębokiej du..y i na odwal się.

djDziadek:
I pomyśleć, że to dlatego, że nadal mają tylko jednego informatyka  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

[Yossarian]:
Mimo tego wszystkiego co napisal Ramka i z czym sie zgadzam, kupie! 15$ cana gry, da sie przelknac :gun

edit:
przed premiera BC 2 V, my (BC 2) mamy ponoc dostac 4 nowe mapy: 2 z BC 1 i 2 z BC 2 single player mod :o ;D :piwo:

Ramka:
Oby się nie skończyło jak zwykle na obiecankach.
Teraz piszą o nowych mapach:) wcześniej też były infa o nowych mapach a obdarowano nas tylko lekko zmienionymi mapami przerobionymi pod inne tryby.

Jak wyjdzie BC2V to napiszą że ze względów związanych z problemami technicznymi niestety z wielka przykrością muszą nas przeprosić ale nie wyrobili się z przygotowaniem nowych map gdyż całą swoją siłę ( w postaci jednego informatyka ) skupili nad pracami związanymi z BC2V a nowe mapy do BC2 wydadzą za ..... xx kwartałów :D

:medit:

sgt.PifPaf:
@Ramka - masz chłopie rację  :pijemy:
tzn tylko Ty  :pijemy: bo ja ciągle w domciu i na antybiotykach jadę

raczej nie kupię - nigdy nie lubiłem gier fpp a'la Vietnam
czekam na BF3
jeżeli kupie to tylko przez Was  :browar:

Nie bez znaczenia jest też to że wszystkie znaki na ziemi i niebie zwiastują Kataklizm w listopadzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej