and that is why Grysh deleted my links to torrent and rapidshare sites
Haha chyba tak
Swoją droga Niko kolego, jakbyś był taki dobry podałbys jeszcze raz ten link do filmu? Bo wtedy od razu go nie ściągnąłem, a jak chciałem to był już skasowany
Ehhh gdzie te czasy, kiedy miało się na kasecie do Commodore 20 gier, które kupowało się legalnie w sklepie komputerowym, a kasety leżały na wystawie
Co do wojny PC vs konsole to nigdy tego nie rozumiałem. Ja tam lubie grać zarówno na PC jak i na Playstation. Tekken, Heavy Rain, Gran Turismo, Metal Gear Solid, a i takie starusieńkie cudeńska jak Spyro the Dragon, czy Crash bandicoot, żeby wymienic jedynie pierwsze z brzegu. Tych zajebistych gier nie ma i nigdy nie było na PC. Zresztą są gry w które gra mi się lepiej na konsoli jak np.: FIFA, platformówki, TPP jak Tomb Raider, czy bijatyki.
Za to jako, że jestem fanem strategii typu Total War, Civilization, czy wszelkich przygodówek to i doceniam PC-ta. Zresztą FPP także grywalne jest jedynie na PC.
Kazda platforma ma swoje wady i zalety, ale żeby prowadzić z tego powodu jakąś wojnę to trzeba mieć po prostu kompleksy. tak mi się wydaje.
Wkurza mnie tylko, że z pwoodu iż teraz większość gier wychodzi zarówno na PC jak i konsole, w stosunku do gier na PC są stosowane różne uproszczenia. Widac to chociażby po BC2 w które gramy, ale i w wielu innych grach. I o ile DICE w BC2 na PC wprowadziło jeszcze kilka zmian względem edycji konsolowych o tyle w innych grach producenci często robią konwersję praktycznie 1 do 1 i jest kaszana.
No, ale takie zycie nic nie poradzimy na to, że na konsole się sprzedaje kilka razy więcej gier niż na PC, a zyski z ich sprzedaży są o wiele wyższe.