Nie wiem co sobie wszyscy wyobrazacie, ale:
staram sie trzymac zasad fair play zawsze! I jesli sa jakies publikowane zasady na serwach wtedy sie ich trzymam dodatkowo (przestrzeganie zasad BroWar na innych serwach czasami jest niewykonalne-poza tym: to oczywiste, ze rules of house rulezz!). I z ciekawoscia przeczytalem, ze bylem na br, nawet sie usmialem
I wlasnie tu mam zastrzezenie co do Mirka kultury. Poniewaz szukanie sensacji tam gdzie jej nie ma jest malo kulturalne i malo moralne. A zdaje sie Mirek sie w tym specjalizuje i wycelowal we mnie tym razem... Swego czasu przeprowadzal ze mna rozmowy na temat Apofiego i jego notorycznego lamania zasad na serwach... czy to nie jest zalosne? @Mirek: Twoje miejsce w organach scigania widze...
Poza tym przydalby sie opis calej sytuacji, a nie wycinek: jak to niehonorowy yoss w bazie us wycina niewinne baranki a Mirek robi zrzuty z ekranu...
A propos expresyjnosci: Gelert jest kanal: urwał, po to zeby nieco expresyjniej sie wyrazac, jesli Twoje uszy nie sa przyzwyczajone to kakofoni, wciaz sa inne kanaly na mumblu.
PifPaf: chcesz przez swoje wypowiedzi dac do zrozumienie, ze co?: ze nie gram zgodnie z zasadami serwow czy fair play?!
Pangrys: prosze o przyklady tak uwielbianego przez mnie br, bo jak narazie mam tu pomowienie ze strony Mirka!
Gelert: nie potrzebuje nianki, wiem gdzie jest br a gdzie go nie ma.
Reasumujac:
gram praktycznie kazdego dnia na roznych serwach, i jakos nie przypominam sobie zadnych kickow za br(raz serwer zabil mnie bo wszedlem do ogromnej strefy bazy us, ciagnacej sie pod cegalny budynek na C podczas podboju na arice
). A wiedza to Ci ktorzy grywaja ze mna codziennie, a nie czytaja newsy takie jak ten. Poniewaz drodzy koledzy, nie gram sam, gram z Wami, tak wiec dlaczego uwazacie, ze nie gram fair, skoro podczas rundy trzymamy sie razem... A na mumblu nic nikt nie mowi o moim braperstwie... a to dlatego, ze takie zagadnienie nie istnieje!
Przy okazji: przypominam temat w ktorym wnosilem o zmiane stref br na mapach na naszym serwie, poniewaz sa wyolbrzymione i nie fair. Brak odpowiedzi mam rozumiec jako co? Brak zainteresowania tematem, czy moimi wnioskami.?!
http://www.forum.grupabrowar.pl/index.php/topic,210.0.htmlA co na to Ronin, ofiara mego haniebnego postepowania? Btw na serwie bylo nas chyba z 6, tylko Mirek zauwazyl mego br'a? Ciekawe...
edit:
piszac 'strefa gupoty' mialem na mysli pomowienia (notoryczne) Mirka.