Hyde Park > Strefa Wolna

Mappack 7+dodatki, jak go sciagnac?!

<< < (7/9) > >>

[Yossarian]:
Nie wiem, czy to herezje, podazam za uwaga dice, dotyczaca zaladowania patch r10, przed oficjalna jego premiera... A reinstal gry, chyba nie zaszkodzi...

Pangrys:
Ależ EA nigdzie nie proponowała reinstalacji gry tylko PB. Owszem reinstal nie zaszkodzi ale jest zbyteczny.

Brodziu:
 :padam:

Jasne ! Jak tylko dorwę się do kompa w domciu !

Dzięki !

:browar:

[Yossarian]:
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1377725-r10-patch.html
If you have installed the R10 Patch, you need to uninstall Battlefield Bad Company 2
podazam za tym fragmentem dice :browar:

djDziadek:
Nie czytałem całego ale w Twoim kontekście Yoss wychodzi, że aby zainstalować patcha R10 trzeba odinstalować BF-a - to ja się pytam po CH%$!J mi patch bez gry????, co to qjurwa za wałki??, a może ten patch to (od)nowa cała gra - przebudowana i bez lagów?...
Chyba naiwny do bólu jestem....

PS
A najlepsze jest to, że przeczytałem ale chyba TY YOSS nie do końca, tam jest napisane:
"Jeśli masz zainstalowany R10 a chcesz się cieszyć grą przed oficjalnym wydaniem R10, musisz odinstalować grę (BF) i wrócić do wersji R9"

Yoss - robaczku - jeśli się na coś powołujesz to przeczytaj całość - najlepiej ze zrozumieniem i nie tylko "zachodnio malarski" język - czasem też ten od herbatki o 5:00 p.m. :)  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

If you have installed the R10 Patch, you need to uninstall Battlefield Bad Company 2 and go back to the R9 version if you want to enjoy the game before the official release.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej