Hyde Park > Strefa Wolna

strzelba noob :)

<< < (7/10) > >>

Staaary80:
A ja bym zakończył ten temat, bo tak jak już dziadek pisał do niczego to nie prowadzi.

Grajmy jak chcemy i sie nie denerwujmy :-)

A co do snipy, to wcale nie jest tak łatwo ustrzelić kogoś, nawet jak wiesz jaką wziąć poprawkę na celowniku.

sgt.PifPaf:
łatwo nie jest ale dupę sobie można bezpiecznie (do jakiegoś czasu grzać gdzieś tam na tyłach)
co nie przynosi kolegom żadnego zysku - zresztą Yoss o tym pisał, nie będę powtarzał

mowa o takich właśnie snajperach - których ostatni miot jest bardzo liczny :rotfl:

wkurzają swoich z zespołu na równi z przeciwnikiem - choć akurat w tym ostatnim przypadku często też nie - bo lamki trafiać za bardzo nie potrafią

A forum jest od tego aby pisać o wszystkim jeżeli ktoś czyjeś opinii odbiera per marudzenie to serdecznie przepraszam że przeszkadzam. Na przyszłość będę wiedział że odrębne zdanie jest niemile widziane.

Krop.:

--- Cytat: djDziadek w 09 Grudnia 2010, 22:25:28 ---Z tego co pamiętam - umieściłem gdzieś wpis iż - "wszyscy macie rację i wszyscy się mylicie", któraś lama go usunęła [..]

--- Koniec cytatu ---
sam ześ lama - tu: http://www.forum.grupabrowar.pl/index.php/topic,648.msg5605/topicseen.html#msg5605

Staaary80:
Forum jest od tego, żeby pisać, ale tutaj piszemy w kółko to samo.

Gelert:

--- Cytat: djDziadek w 10 Grudnia 2010, 09:03:36 ---Nie chodziło mi o ilość posiadanych lat ale o wiek w sensie era - czasy :P :)

--- Koniec cytatu ---

nie ważne ;)
ważne są indywidualne predyspozycje w kwestii zdrowia, a co za tym idzie i oczu też

<chwalę się> ja np pracuje przy kompie zawodowo od '95, spędzam przy nim minimum 8 godzin dziennie, od czasu kiedy robiłem badania na prawko w '91 do dzisiaj, mój wzrok pogorszył się o jakieś 0,25 na każde oko </chwalę się>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej