Hyde Park > Strefa Wolna

strzelba noob :)

<< < (8/10) > >>

Gelert:

--- Cytat: sgt.PifPaf w 10 Grudnia 2010, 09:46:50 ---A forum jest od tego aby pisać o wszystkim jeżeli ktoś czyjeś opinii odbiera per marudzenie to serdecznie przepraszam że przeszkadzam. Na przyszłość będę wiedział że odrębne zdanie jest niemile widziane.

--- Koniec cytatu ---

Pif, już nie bądź taka pensjonarka i nie dąsaj się, każdy z nas czasem marudzi
ale nie bierzmy tak wszystkiego do siebie i czerpmy z gry radość, nawet jak giniemy, czy nawet jak ktoś lami, nie gramy dla statów czy chwały, podobno :P

djDziadek:

--- Cytat: Krop. w 10 Grudnia 2010, 09:49:36 ---
--- Cytat: djDziadek w 09 Grudnia 2010, 22:25:28 ---Z tego co pamiętam - umieściłem gdzieś wpis iż - "wszyscy macie rację i wszyscy się mylicie", któraś lama go usunęła [..]

--- Koniec cytatu ---
sam ześ lama - tu: http://www.forum.grupabrowar.pl/index.php/topic,648.msg5605/topicseen.html#msg5605

--- Koniec cytatu ---
Tak, faktycznie tam jest :) - dzięki Krop :o  :o   :-*

Będziemy kamionować, wbijać na pal, rozrywać końmi, zdzierać skórę i zakopywać w mrowisku (kolejność dowolna) każdego kto ma inne zdanie, a każdy kto marudzi będzie musiał zjeść obiad mojej teściowej - 2 x dziennie -   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Gutsy Solar:

--- Cytat: djDziadek w 10 Grudnia 2010, 11:52:55 --- będzie musiał zjeść obiad mojej teściowej - 2 x dziennie -   :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

--- Koniec cytatu ---

Ktoś tu chyba nie kocha mamusi swojej żony, oj oj oj :glupek: ;)

Ja bym zaczął od obiadu  8)

Pangrys:
Uwierz mi, nie chciałbyś :D

sgt.PifPaf:
jadłeś ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej