Miałem Yoss na myśli jedynie zafascynowanie grafiką, a nie dodawanie informacji:) Dobrze, że je dodajesz, choć czasem byś mógł opisywać co jest mniej więcej w danym linku, bo czasem już widziałem gdzie indziej i klikam niepotrzebnie. Ale poza tym ok, przynajmniej jej wszystko w jednym miejscu.
Nie chcę kupic klucza na Allegro, tylko pudełko. Tak zrobiłem z BC2 i kupiłem ją 20 zł taniej niż gdzie indziej, nówka sztuka, zaraz po premierze. Spoko na Allegro sprzedają nie tylko klucze, chyba jakieś hurtownie, bo bywa sporo taniej:)
Pewnie, że tak, ale to trochę inny rodzaj społeczności, inne podejście (choćby ze względu na ilość graczy), Tripware jest mimo wszystko bliżej graczy, al eto tylko dlatego, że nie są mniejszą firmą niż DICE i nie są zależni od takiego molocha jak EA.
Więc luzik Yoss, nie musisz do mnie pisać takimi argumentami i skrajnościami, ja nie jestem growym fanbojem:) Lubie i gry typu ArmA, czy Red Orchestra, a lubię też i BFy. Więc spoko, tylko wyraziłem swoje zdanie, bez spinki:)