Hyde Park > Strefa Wolna

Battlefield 3

<< < (5/138) > >>

djDziadek:
Nie sądzę Maczeti, podejrzewam że jednak upgade sprzętu będzie konieczny - dlatego ja odpuszczam, mam chyba dość BF-ów po ciągłym mieszaniu w BFBC2, wygląda to tak, jakby chciano na siłę urozmaicić grę użytkownikom, ktoś ma kaca i stwierdza:
od dziś granatniki będą miały o 40% mniejszy dimage a pistolety o 100% większy i .... sru - a Ty się zastanawiaj o co qu#@$!%a kaman, że facet cie z pistoletu killuje ze wzgórza na końcu mapy - to chyba nie dla mnie...

Staaary80:
Dziadek też mam podobne odczucia co do gier, zaczynam po woli się zastanawiać, czy to granie ma jeszcze sens, niby lubię, ale odczuwam pewien niedosyt...

Pangrys:
Cóż, świat się po prostu zmienia. Czas BF2 po prostu się skończył, przynajmniej w moim odczuciu. Usłużne wiewiórki donoszą prosto z DICE że przesiadka na 4 rdzenie będzie koniecznością ...
Ja będę grał w BF3 i tyle ...

Podejrzewam że będę klnął i narzekał ale i tak będę grał :)

Ronin:
A ja sobie odpuszczę tego BF3... komputer nie skarbonka, nie będę do niego dokładał....

Duqq:
Szkoda, że to znów czasy współczesne... BF2, BC, BC2, teraz BF3... Bleee    >:( Zrobiliby drugą wojnę światową w stylu Battlefielda i by było ekstra!

Tyle fajnych nie wykorzystanych jeszcze w grach epizodów jak Bitwa o Narwik, Operacja Shingle, Zdobywanie Monte Cassino, Ofensywa w Ardenach, nawet by mogli dać lądowanie w Normandii, choć było w Medal of Honor. A tak znów to samo, tylko na nowych mapach :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej