Hyde Park > Strefa Wolna
Battlefield 3
Jonikka:
guys, i have a very noob question... if i preorder BF3, i can only get downloadable version. i am asking because i would really like to have box version, and i would not like to missout on preorder bonuses. it is a f**king dilema. :spam:
djDziadek:
You can burn a copy of the file, print the cover and put on the shelf electronic version:)
arturcz111:
Wczoraj razem z Grysiem i Ducky oglądałem relacje z targów E3 i prezentacje BF3 moje pierwsze wrażenie o tej grze: o kuuurwa, :o japoerrdole, :o o jezuu :o łłłłaaaałłłłł :o ;D trzeba wymienić kartę graficzną :o :mur: .Efekty zajefajne naprawdę panowie napracowali się przy tej grze na oddaniu jak najbardziej realistycznych efektów w czasie walki i w ogóle grafika zabija, widoczny każdy szczegół lot pocisków wystrzeliwanych z czołgu, super realistyczne eksplozje i wybuchy. Cienie światło wszystko naprawdę dobrze dopracowane, kawałek który został zaprezentowany na prawdę na mnie jak i na Grysia i na Dackyego zrobił duże wrażenie że po prezentacji Ducky powiedział : Idziemy grać na BC2 ponabijamy się z efektów na tej grze. :lol: ;D
Gelert:
trochę żeśmy wczoraj jeszcze z Duckim pogadali o tej prezentacji, i doszliśmy do wniosku, że niestety wiele z tych rzeczy w multi zostanie okrojonych, lub zastąpionych standardowymi sekwencjami, zresztą znając życie i tak większość je zaraz powyłącza, aby te kilka klatek zyskać ;)
ale fakt faktem, że robi wrażenie, już teraz zastanawiam się skąd tu wyskrobać kasę na kompa, przy moich planach zakupowych na przyszły rok ;(
Pangrys:
Poczekajmy na oficjalne zapowiedzi co wymagań gry.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej