Hyde Park > Strefa Wolna
Battlefield 3
sgt.PifPaf:
Nie mierzyłem fps - ale też marudzę często pod nosem ( i na TS'ie - te wszystkie "nieeeemożliwe" ) na swój sprzęt nie biorąc pod uwagę tego, że to może być wina patcha. Teraz już będę. Dziś byłem bliski wyrzucenia BF3 z dysku. Mam dość bycia zabijanym przez postacie stojące tyłem do mnie do których podchodzę wymierzam spokojnie lufę, przez celownik w głowę, będąc od nich w odległości w której mógłbym chyba już używać noża.
Dzisiaj Apofi, i chyba kilka osób jeszcze pojawiały się przede mną znikąd - pusta otwarta przestrzeń i raptem przede mną pojawia się przeciwnik. Z nieba spadł czy co ?
Wcześniej tego nie zaobserwowałem.
[Yossarian]:
znikajace i pojawiajace sie ludziki to nic, pacz-psuj dal nam rowniez mozliwosc obserwacji pojazdow widm, jest helka nie ma helki, nie jednak jest tylko, ze za nami... tak samo z tankami...
swoja droga, tanki teraz sa wytrzymale na ostrzal jak kartony na prase mechaniczna...
dziekujemy bardzo dice...
i tak na koniec: ciekawe kto wymysli te zmiany, np: odrzut broni podstawowej jest wiekszy (i to duzo) od rpg/smaw...
[Yossarian]:
http://www.youtube.com/watch?v=TKQvOD1IN0w&feature=g-all-u&context=G2631d23FAAAAAAAAEAA
przed paczem-psujem zrobione...
sgt.PifPaf:
Gra poleciała w niebyt.
To co się działo po patchu jak dla mnie dyskwalifikuje ten produkt jako grę-zabawkę.
... i wcale nie chodzi mi o zmiany związane z charkterystyką broni - za krótko w nia grałem ~~ 30-40 godzin aby mogło to mieć dla mnie jakieś większe znaczenie
ludzie widma, opóżnienia w animacji postaci, coś a'la efekt teleportation patch-hacka... itde, itpe
czasowe problemy w celowaniu w cokolwiek - niby człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi - ale kuźwa Bóg Wojny BF3 jest teraz napruty jak stu cieniasów spod mojego sklepu spozywczego z tanim winem
przez kilka minut potrafi być ok - przez kilka nastepnych nawet we własna stopę nie da się trafić ( właże na claya ten wybucha i nic... )
Staaary80:
E tam Pif, Ty to za impulsywny jestes, wyluzuj, napij sie czegos, zapal i gramy dalej :-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej