Hyde Park > Strefa Wolna

Battlefield 3

<< < (123/138) > >>

Staaary80:
Co za gówno, a na rushu to kurde co? Mi się wydawało, że i tak ciężko to strącić. Ehhh bez sensu.

Ogre:
Zastanawiam się, czy dobrym kierunkiem jest wzmacnianie "fortyfikacji" bo tak czy inaczej będzie to latająca kaczka. IMHO powinno dodać się jej pazurów, aby np. mogli się różni zawodnicy z wszystkich miejsc ostrzeliwać, a nie tylko dwóch. Wzmocnić siłę ognia, aby nie było tylu chętnych na spotkania czwartego stopnia...

[Yossarian]:
ta, teraz te flagi ze spawnem ac130 beda poczwornie oblegane OMFG... :0m

a faktem jest, ze 2 stanowiska to lipa...

Staaary80:
Wzmocnić siłę ognia, a po co? jak ktoś napieprza z tego działa na podczerwień to i tak robi zamęt. najwyżej dodać stanowiska ogniowe, z przodu pod dziobem, i żeby można jednocześnie z góry i z dołu walić. Ale też nie wiem jakby się to miało przełożyć na jakość rozgrywki bo samolotów, też strasznie dużo nie lata, a jak latają to można walić i walić z działa do nich a on leci i leci.

[Yossarian]:
BUHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA, to dobre, nie mozna dziabnac kogos bo: Battlefield 3: Why the Knife Can "Break"

@ac130:
imo: zwiekszanie pancerza = czy tez oslabianie mocy AA czy jetow, to gorszy pomysl, niz dodanie 1-2 stanowisk, chocby dlatego, ze wtedy ten hercules ma wieksze szanse obrony, nizeli dluzsze strzelanie do niego z jeta czy aa (teraz bede prol pelne 3 serie z lava/tunguski, i tak mam lepsza tasme w ustawieniach...), a po dzisiajszym paczu-sraczu, tylko beda ludziska bardziej sie irytowac na te latajace n00bstwo w ac130, jak i napor bedzie wiekszy na flagi ze spawnem tego gowna, choc i tak czest 'rozgrywka' skupia sie, wlasnie wokol nich...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej