No, i teraz widziałem, że nawet komendy jak w BF2... mniam... - może wreszcie wasze lamerskie podejście będzie w zgodzie z moimi fantastycznymi wspomnieniami BF-a 2
do zpaczowania od zaraz jest od groma (np: znikajace kolo w srutowkach)... jak dla mnie: gra niewypal... choc bede gral...co na + i to duzy... nie mam lagow (mim moich ca 26-45fps) - lub prawie nie mam... bc2 jest tutaj w plecy, ale... gra przez te kolorki i inne wzorki (wyglada jak moh ), jest dla mnie malo czytelna. a czat to TOTALNA porazka...
Cytat: [Yossarian] w 27 Października 2011, 16:07:02do zpaczowania od zaraz jest od groma (np: znikajace kolo w srutowkach)... jak dla mnie: gra niewypal... choc bede gral...co na + i to duzy... nie mam lagow (mim moich ca 26-45fps) - lub prawie nie mam... bc2 jest tutaj w plecy, ale... gra przez te kolorki i inne wzorki (wyglada jak moh ), jest dla mnie malo czytelna. a czat to TOTALNA porazka...Stary, jak chcesz czatować to wal na Interię, a w BF-a się gra a nie czatuje, to nie są pokoje dla "niegrzecznych" dziewczynek z kamerkami...