Hyde Park > Przywitaj się

Witam i pozdrawiam w imieniu grupy =WP=

(1/6) > >>

Mr. [B]:
Witam wszystkich nazywam się Łukasz i zostałem wysłany z misja ,,pokojową,, na forum grupy Browar :D a w szczególności [Yossariana]  :D
  Chciałbym wam zaproponować sparing w grze Bad Company 2 w trybie podbój :piwo:
Mapy oczywiście do uzgodnienia jak i liczba graczy w teamach 8)
  Data która najbardziej odpowiada nam to Niedziela 20 lutego a godzinę proponujemy 18.
  Jak wasza grupa tak i nasza nie jest klanem wiec bitwa nieklanowych grup może być
ciekawą alternatywą na nudny wieczór w lutym 8)

Pozdrawiam wszystkich i czekam na odzew ;)  

djDziadek Mam nadzieje ze już wszystko poprawiłem jak trzeba ;]

djDziadek:
Witaj Mr. "B", ponieważ ja występuję w roli nauczyciela i kata - prośba, zapoznaj się z tym:
http://www.forum.grupabrowar.pl/index.php/topic,3.0.html
zwłaszcza punkt "1 i" i popraw co potrzeba - proszę.
Co do spara - rozpatrujemy tą ewentualność - jednak w związku z udziałem w turnieju - nie możemy niestety niczego zagwarantować :) - pozdrawiam.

[Yossarian]:
Witaj B! :piwo: :browar:
Z tego co czytalem (Grysia bazgroly) zapisy do turnieju sa do 21.II.
- moim skromnym zdaniem, mozna zagrac - Ba! Trzeba!
WPeki to jedni z glownych zlomiarzy (blachozbieraczy) na rynku PL :P
Ekipe sie raczej zbierze (mam nadzieje) - trudno -sam sie dopisze (w ostatecznosci) - mimo wczesniejszej rezygnaci z gry w meczach - a co tam, kazdy normalny i 1000% samiec, moze miec menstruacje! :-*

dziq76:
Panowie a może jutro coś zagramy  ???

Mr. [B]:

--- Cytat: dziq76 w 12 Lutego 2011, 19:37:34 ---Panowie a może jutro coś zagramy  ???

--- Koniec cytatu ---

Dość trudno było by się tak zebrać z dnia na dzień :(
Nasza pierwsza propozycja miała być na dziś ale kilku chłopakom nie pasuje bu musza isć do pracy >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej