Hyde Park > Przywitaj się

Cześć

<< < (2/2)

adrianpop16:
Dlaczego bezcelowa. Przecież niektórzy mnie znają i chcieli by też ze mną pograć.

Ja bym do was pograć przychodził tylko od czasu do czasu. Pograłbym se chętnie z Wartel i THXkiller. Są młodzi tak jak ja więc mam z kim grać.

Tobiasz:

--- Cytat: adrianpop16 w 23 Kwietnia 2011, 11:14:04 ---Pograłbym se chętnie z Wartel i THXkiller. Są młodzi tak jak ja więc mam z kim grać.
--- Koniec cytatu ---

1. Są u nas Panowie Wartel i THXkiller? Nie znam takich...  :muzyk:

2. Zamiast pisać "se" wpadnij w nawyk używania "sobie". Gdy nie wiesz jaka jest poprawna pisownia zajrzyj do  :google:

3. Mamy sekcje Tetrisa, Crasha Bandicoota, Spyro? W Bad Company 2 nie pogramy, bo jest od 16 lat  :P

4. My za dużo przeklinamy na TSie. Nie chciałbym, aby Twoi rodzice posądzili nas o demoralizowanie Ciebie  :cenzura: Niesie to za sobą bardzo poważne konsekwencje prawne.

5. Nie pijemy w klanie szampana Piccolo :piwo: Jest piwo dla dzieci?

6. Słonko stwierdziła, że skoro w  :browar: są nastolatkowie w wieku adrianpop16 ona też chce być przyjęta pomimo ukończonych zaledwie 20 lat  :mur:

adrianpop16:
Wartel THXkiller gościnnie na tsie

Słyszałem już dużo przeklinania na tsie

Ja bym wpadał tylko gościnnie i czasami

djDziadek:
Nasze sumienie już się wypowiedziało - sorry, niestety możesz SE pograć z nami, ale bez ts-a.
Jeśli masz kogoś z naszych w znajomych, zawsze ich znajdziesz.
Jeśli otworzysz kolejny wątek w tym temacie - BAN

Pangrys:
Wartel i THXkiller to syn i siostrzeniec członka Grupy. Przykro mi ale nie chcę przebywać z Tobą na TS i nie widzę powodu dlaczego miałbyś przebywać u nas na kanale.

Jeśli chcesz grać z Wartelem i THXkiller, to zaproś ich na swojego TS i tyle.

Koniec dyskusji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej