Hyde Park > Strefa Wolna

TYSKIE - LOTERIA

<< < (8/11) > >>

Slonko004:
hahah 8) tak masz racje :rotfl:

MrQba:

--- Cytuj ---Wiecie gdzie mozna jechac na wakacje??
--- Koniec cytatu ---
a-zależy jak chcesz spędzić urlop ......czynnie - czyli jak Yossarian lata na Maltę i fotografuje pola uprawne , względnie autochtonów ,zamiast szaleć  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
b-normalnie czyli wywalić się plackiem w jakimś miłym ciepłym niekoniecznie nasłonecznionym miejscu i sączyć Bananowy Szał , względnie dobre zimne piwo (czyt. Lecha), podane przez miłą (w twoim przypadku Miłym)kelnerkę
 ps . Ja bardzo bym chciał polecieć na Pattaye 
i pić zimnego szampana zagryzając truskawkami , zawsze marzyłem żeby skosztować kuchni tajskiej  :rotfl:
Yossarian też by chciał na Pattaye , jest tam dużo pól ryżowych i innych ciekawych roślinek wymagających sfotografowania  :piwo:

djDziadek:
Yoss jakoś musi na tą Maltę zarobić, skoro całymi dniami siedzi przy kompie - jadąc tam najmuje się do pracy, a że brukarze już wszyscy są na Malcie, nasz biedny Yoss zasuwa w polu a potem ściemnia że jedzie fotografować  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Slonko004:
Fajni jesteście:) Dobre macie teksty.  ;D

czlenson:
Witam, mam pytanie czy jak po 20 kodach dostane otwieracz to będę dalej brany pod uwagę przy losowaniu pozostałych nagród?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej