Wczoraj ktoś prosił o wykopanie
HA^Miczela za baseraping i stealing na Panamie conquest. Prosiłem o nie kickowanie go. Wiecie, ze mam z nimi kontakt, pytaliście się o to czy mogę im powiedzieć jakie są zasady naszego (tzn. Waszego serwera). Wyłączyłem grę odpaliłem TSa i powiedziałem im co i jak. Wydawało mi się, że zrozumieli. Wróciłem do gry bez mumbla – miałem już odciski od słuchawek – grałem od rana
Niestety nie zrozumieli.
Kolejna mapa WHITE PASS - gracze HA praktycznie włazili do naszej bazy. Poprosiłem na chatcie (po tym jak ludzie z naszej strony zaczęli się skarżyć) o inne zachowanie i przyznam, że przestali baserapować. Olbrzymia przewaga CQF’ów i HA
Kolejne mapa to ARICA Conquest - tu chyba wszystko było ok. Panowie z HA i CQF mieli tak dużą przewagę, że zamknęli nas praktycznie u nas. Ktoś skarżył się na jednego CQFa, że baserapuje ale gość jak zobaczyłem wcale nie wchodził do naszej bazy (bo i nie mógł). Za to słusznie zauważył, że sami snajperzy kapiący w bazie flag nie przejmą (biegało nas chyba tylko 3 reszta kampiła).
Kolejna mapa VALDEZ Conquest - tu już Panowie z HA zostali bez CQF'ów - efekt to my zamknęliśmy ich w ich bazie. Dwóch Panów z HA pojechało sobie do naszej bazy i ukradło heli. OK zdarza się zapomnieć, nic zdrożnego IMO i tak dostawali w dupę aż miło. Tylko, że... Po grze ponownie udałem się na ich TSa i zapytałem się czemu nie przestrzegają zasad serwera. W odpowiedzi usłyszałem: spierdalaj, ssij pałe stary pomidorze itd itp…
Proszę o specjalne zwrócenie uwagi na te dzieci, najlepiej nożykiem ich nożykiem jak się tylko pojawią. Ja grać z nimi lub przeciwko nim już nie będę. Szkoda tylko, ze miałem ich za kumpli z dawnego wspaniałego klanu. Cóż chyba idealizowałem tą paczkę. Szkoda – cóż nie pierwszy raz i nie ostatni… Ale chamstwa nie cierpię
Nicki osób kradnących sprzęt i baserapujących:
HA^Miczel
HA^paranoyia
Nicki osób chamsko odzywających się do mnie
HA^Exil
HA^Miczel lub HA^ 2sexy4u.elvis (nie poznałem po głosie kto mnie poczęstował spierdalaj)
żałuje tylko, że na odchodnym dałem się im zrównac do swojego poziomu i tez kazałem im spierdalać