Cześć
No to może parę słów o sobie, na początek...
Urodziłem się w... Inowrocławiu w pierwszej połowie roku, a dokładnie w kwietniu tj. 1 kwietnia 38 lat temu. Prowadzę firmę rodzinną w zakresie wycen ruchomości i nieruchomości.
Gram od czasów procesorów Intel 80286, ale tak naprawdę dopiero od czasów Pentium, o rozpoczęciu rozgrywek sieciowych można mówić dopiero od czasów Red Faction [gra z dużym potencjałem jednak cheterzy ją wykończyli], później było RTCW [to były czasy naprawdę szalone], DoD we wszystkich wersjach [w sumie do dzisiaj jest] a teraz od paru miesięcy BC2. W międzyczasie pogrywam w singlowe RTS. Natomiast jak zaczynam grać w sieci to „tłukę” jedną grę przez lata. Bowiem wychodzę z założenia [o ile gra podejdzie], że nie można ciągnąc dwóch srok za ogon. Jednak obowiązki związane z wiekiem [żona, dzieci, praca] bardzo mi ograniczają czas jaki mogę na to przeznaczyć, ale to pewnie i dobrze
W grach nie mam zwykle zbyt dobrego „oka”, tak jakoś wychodzi, ale zawsze starałam się to nadrabiać „innym myśleniem”, nie schematycznym, niejednokrotnie nieprzewidywalnym lecz zawsze [o ile jest to możliwe] zespołowym. Lubię być pomocnym i czuć, że zespól gra razem a jego ogniwa wzajemnie się wspierają.
Patrząc na wasze wypowiedzi i charakter grupy pomyślałem, że warto wejść w bardziej intymny kontakt