Nie rozumiem Cię Pif-Paf , ale bardzo chcę
Pomijając że gościowi należy się bezdyskusyjnie i bezapelacyjnie BAN , albo i gorzej , to nadal nie rozumiem co Ty od tych strzelb chcesz ?? Strzelba działa na krótki dystans , przecież nikt Ci nie broni nie dopuszczać kogoś do siebie na tyle żeby mógł Cię zabić z Usasa , Saigi itp . Ja gram Usasem , i muszę się wiele nabiegać aby dorwać kogoś kto wg Ciebie gra normalnie !!! NORMALNĄ BRONIĄ !!!, czyli ma dużo większe szanse zabić mnie z większej odległości i nie dopuścić do siebie . Nie zamierzam stać jak łoś z abakanem , czy MG36 , i czekać na wroga , ja go lubię śledzić , szukać , ściągnąć mu blachę , biegam i biegam a z czym biegam to mój interes , jak cię trafię w stopę czy nogę z Saigi to wierz mi wiele Ci nie zrobię , no chyba że Ty potrafisz , to pełen szacun , ja zielony w tej grze jestem i tak perfekcyjnie w stopę zabijać z Saigi jak Ty nie umiem .
Reasumują to samo można powiedzieć o tych co latają heli , jeżdzą czołgiem , czy biegają z kosiarką po mapie .
Jeśli ktoś się chce czegoś czepić zawsze znajdzie zadziora
Proszę Cię nie zrozum mojej wypowiedzi jak spinki lub coś w tym stylu , tylko po prostu wytłumacz mi dlaczego wg Ciebie jestem nienormalny i nie gram normalnie używając Usasa I Saigi
USAS NOOB MrKorba
ps .A Yossarian to i tak cheater i koniec !