Stary, ale o czym ty mówisz
MoH Airborne wyszło ponad dwa lata po BF2, więc trudno żeby nie było różnic w grafice. Więc nie sądzisz, że trochę trudno porównywać te dwie gry? Oczywiście nie odbieram ci prawa do tego, żeby grafika miała dla ciebie znaczący wpływ na to w co lubisz grać. Każdy gra w to co lubi i ani mi, ani nikomu nic do tego
Swoją droga to co ty za głupoty opowiadasz o grafice rodem z Atari hehe, co prawda Atari nie miałem, bo byłem fanem C64, ale wydaje mi się, że grafika w RO2 stoi na przyzwoitym poziomie
Patrząc
na tą zapowiedź z fragmentami gameplaya , wygląda to bardzo dobrze. Nie zapominaj, że tą gre tworzy małe studio, a nie obsypywane przez EA dziesiątkami milionów dolarów DICE. Ma to swoje plusy i minusy. Mi się podoba to, że płacę za grę prawie połowę mniej niż za najnowsze tytuły od gigantów rynku, nikt ode mnie nie ssie pieniędzy za dwie dodatkowe mapy i stary pistolet w nowym kolorze, że jest cała masa świetnych modów, a twórcy dodatkowo wspierają ich tworzenie pomagając moderom.
Minusy to no niestety brak wielkiej kampani marketingowej, oraz brak najnowszych cudownych rozwiązań technicznych, jakie pewnie będą w BF3.
Po prostu obie gry są nastawione na trochę innych graczy, choć ja jestem chyba jakiś dziwny, bo lubie grać w i takie coś i w takie